Ruilen en retourneren

Retourbeleid
Klanten hebben wettelijk het recht om een *product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

*Het is mogelijk om producten op maat te laten maken door Lille Made, bijvoorbeeld in afwijkende maten of materialen (anders dan aangeboden in de webshop). Deze custom made producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden en vallen niet onder het herroepingsrecht, omdat deze speciaal naar jouw wensen zijn gemaakt. 

De retourtermijn gaat in vanaf de eerstvolgende dag na levering. Indien een artikel geretourneerd wordt, ontvangen we hierover altijd graag eerst een bericht per e-mail. De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Zodra het artikel retour is ontvangen, zal het worden gecontroleerd en ontvang je het bedrag binnen 14 dagen op je rekening. Graag ontvangen we het product retour in de originele verpakking op onderstaand adres:

Lille Made
Groene Zoom 28
2825BB Berkenwoude

Beschadigd product
Mocht een artikel onverhoopt beschadigd zijn aangekomen, dan ontvangen wij graag binnen 3 werkdagen na levering een foto van de beschadiging en van het pakket per mail of whatsapp. Wij zullen er alles aan doen om de klacht zo spoedig mogelijk naar behoren op te lossen.