Over Mij

Hallo, ik ben Caroline van Bavel. Ik ben al ruim 25 jaar gelukkig getrouwd met mijn man Kees en trotse moeder van 4 kinderen, 2 dochters en 2 zoons. Onze 2 honden Beer en Boef maken het gezin compleet.

Zo lang ik mij kan herinneren, vind ik creatief bezig zijn met mijn handen het allerleukste om te doen. Samen met mijn oma borduren, van haar heb kruissteekjes geleerd. Haken en breien deed ik met mijn moeder. Later kwam daar een liefde voor stoffen bij, waarvan ik woonaccessoires maakte.

Ik kan wel zeggen dat ik te veel hobby’s heb, want ik heb tuinieren, jam maken en meubels restylen nog niet eens genoemd. Ik ben altijd in en om huis bezig met het gezellig maken van het huis en de tuin.

Een paar jaar geleden begon ik met het maken van lampenkappen. Ik werd gevraagd om hierin workshops te geven en zo is Lille Made ontstaan. Na vele workshops wist ik dat hier mijn passie lag en wilde ik mijn creaties graag beschikbaar maken voor iedereen. Even heeft de gedachte gespeeld om een fysiek winkeltje te beginnen, maar in deze tijd durfde ik dat niet aan. Vandaar dat ik nu ben begonnen met mijn online winkeltje Lillemade.nl.